Μυτιλήνη

...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:

Τιτανικός: Το θρυλικό ναυάγιο 'ξαναζωντανεύει' λεπτό προς λεπτό

Διαδώστε το άρθρο:


Ψηφιακή αναπαράσταση δείχνει τις τελευταίες στιγμές του Τιτανικού. Ένα μοναδικό βίντεο διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών αναπαριστά λεπτό προς λεπτό το θρυλικό ναυάγιο Η βύθιση του Τιτανικού αποτελεί το πιο γνωστό ναυάγιο παγκοσμίως και σίγουρα όλοι γνωρίζουν την ιστορία που εκτυλίχθηκε μέσα από τις σκηνές της ομώνυμης ταινίας.

Τι συνέβη όμως από τη στιγμή της πρόσΑυτές τις δραματικές στιγμές έρχονται να "φωτίσουν" οι δημιουργοί ενός εκπληκτικού βίντεο διάρκειας 2 ωρών και 40 λεπτών που με τη χρήση ψηφιακών γραφικών αναπαριστούν λεπτό προς λεπτό το ναυάγιο του θρυλικού Τιτανικού και μας δίνουν την ευκαιρία να ζήσουμε τις τελευταίεΤο βίντεο ξεκινά ένα λεπτό πριν την πρόσκρουση στο παγόβουνο εκείνη τη νύχτα της 14ης Απριλίου του 1912 και φτάνει μέχρι τη βύθιση του πλοίου ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του υπάρχουν επεξηγηματικές λεζάντες για το τι συνέβη κάθε στιγμή συνοδευόμενες από ατμοσφαιρική μουσική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail οι δημιουργοί του βίντεο σκοπεύουν να σχεδιάσουν και αντίστοιχο παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να ζήσουν αυτές τις στιγμές και να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι με το θρυλικό πλοίο αλληλεπιδρώντας με τους ιστορικούς χαρακτήρες.ς στιγμές σαν

  • Πηγή: news247.gr

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.