A+ A A-

Πολλές διαμαρτυρίες για τη νέα πολιτική του ξενοδοχείου «Ηλιοτρόπιο»

Διαδώστε το άρθρο:

Αλλαγή πολιτικής για τους επισκέπτες της πισίνας του αποφάσισε μεσούσης της «υψηλής περιόδου» το ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο».

Ενώ μέχρι πρότινος όσοι ήθελαν να απολαύσουν τον καφέ τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και να έχουν πιο εύκολα τον έλεγχο των παιδιών τους, το έκαναν δωρεάν με την κατανάλωση φυσικά αναψυκτικών-ποτών ή φαγητού από το μπαρ, πλέον δεν ισχύει.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου αποφάσισε ότι όλοι οι επισκέπτες, ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να πληρώνουν «ταρίφα» 5 ευρώ για τη χρήση της πισίνας. Μια τετραμελής οικογένεια πχ. που θέλει να πάει σε πισίνα και όχι στη θάλασσα, θα πρέπει με το... «καλημέρα» να δώσει 20 ευρώ! Όπως μας διευκρίνισε ο ιδιοκτήτης κ. Αντωνίου, το ποσό αυτό δεν είναι «ταρίφα», αλλά ελάχιστη κατανάλωση κατ' άτομο για οποιονδήποτε κάνει χρήση της πισίνας, εκτός των πελατών. Αναφέρει μάλιστα ότι μέχρι χθες υπήρχε και πάλι ελάχιστη κατανάλωση 3 ευρώ, κάτι όμως που δεν μπορεί να διασταυρωθεί.

Πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες από οικογένειες κατά την πρώτη ημέρα της νέας αυτής πρωτόγνωρης πολιτικής και οφείλουμε να καταγράψουμε το «φάουλ» της διεύθυνσης, καθώς δεν συναντάται πουθενά στην Ελλάδα, πόσω μάλλον στη Λέσβο.

Και όλα αυτά, ενώ δεν υπάρχει καν η υποχρεωτική παρουσία ναυαγοσώστη στην πισίνα... Σύμφωνα πάντως με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, υπάρχουν άνθρωποι σε κάθε βάρδια που παίζουν τον ρόλο του ναυαγοσώστη, όπως ο μπάρμαν (που ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής στη θέση του), ο οποίος είναι διαπιστευμένος και μπορεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Κωτσόβολος

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.