17°C

Μυτιλήνη

Clear

...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μουζάλας

Διαδώστε το άρθρο:

Στη διάθεση του Πρωθυπουργού τέθηκε η παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το vima.gr

Στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος, συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά πληροφορίες η απόφαση για την παραμονή ή μη του κ. Μουζάλα στην κυβέρνηση, πιθανόν να ληφθεί μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης και Παρασκευής.

Το θέμα απασχόλησε την έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο των δηλώσεων του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος αποκάλεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».

Αν και η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη, με ατζέντα το προσφυγικό εν όψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Τουρκίας και την αξιολόγηση του κουαρτέτου, η κυβερνητική κρίση που έχει προκύψει μετά την επιμονή του Π.Καμμένου για παραίτηση-αποπομπή του Γ.Μουζάλα, επισκίασε την «ημερήσια διάταξη».

Μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών που προσήλθαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι υπουργοί Παιδείας Ν. Φίλης, Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτης, ο προεδρος της Βουλής Ι.Βούτσης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Μουζάλα με τον Πρωθυπουργό.

 
 
ρανταπλαν

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.