A+ A A-

Συνεχίζει να διαπρέπει αλλά από διαφορετικό πόστο ο Σουλογάνης!

Διαδώστε το άρθρο:

Ένα νέο κεφάλαιο μπήκε στην ποδοσφαιρική ζωή του Γιώργου Σουλογάνη, ο οποίος πλέον μεταδίδει τις γνώσεις του από το πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2014 και χαρακτηρίστηκε εκτός από τις δεδομένες ικανότητές του και για το ήθος του.

Με βιογραφικό βαρύ και κυρίως αξίες και ιδανικά που πάντα είναι αδιαπραγμάτευτα, ο πρώην τερματοφύλακας είχε πολλά… ένσημα εμπειρίας και ποιότητας για να μείνει έξω από αυτό που αγαπά, έπειτα δύο δεκαετίες παρουσίας στο τοπ επίπεδο.

Αυτή τη φορά φόρεσε φόρμα και γάντια, και επέστρεψε από το πόστο του εκπαιδευτή τερματοφυλάκων για να προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες του σε μια θέση που αν μη τι άλλο είναι κομβική στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Σουλογάνης ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τον Πανιώνιο προερχόμενος από τον Άγιο Δημήτριο, ενώ την ίδια χρονιά δόθηκε δανεικός στον Αιολικό Μυτιλήνης.

Την πρώτη του χρονιά στην νησιώτικη ομάδα δεν αγωνίστηκε, ενώ αντιθέτως τη δεύτερη σεζόν του με τη φανέλα του Αιολικού είχε 27 συμμετοχές.

Το 1998 επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης στην οποία παρέμεινε δύο χρόνια και το 2000 ξαναγύρισε στη Γ’ Εθνική για να παίξει στην ομάδα της Λαμίας με την οποία είχε 29 εμφανίσεις.

Το 2001 κατέβηκε στην γενέτειρά του, την Αθήνα, για να μεταγραφεί στην ομάδα της Καλλιθέας στην οποία έμεινε μέχρι το 2007 έχοντας συνολικά 91 συμμετοχές.

Πέρασε από την Κέρκυρα (2007 μέχρι Δεκέμβριο) και την Καλαμάτα (το δεύτερο μισό της σεζόν) για να υπογράψει το 2008 με τον Εθνικό Πειραιώς, στον οποίο έμεινε δύο χρόνια, ενώ τον Ιούνιο του 2010 ανέβηκε βόρεια για να αγωνιστεί με την Δόξα Δράμας.

Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην ομάδα της Λέσβου, την ΑΕΛ Καλλονής. Έμεινε ελεύθερος και τον Σεπτέμβριο του 2012 έδωσε τα χέρια με τον ΑΟΚ.

Μετά την Καβάλα, σειρά πήρε η Δόξα Βύρωνα στη Γ’ Εθνική όπου μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής παρουσίας, έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το καλοκαίρι του 2014 μπήκε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, καθώς έκανε στροφή στην… προπονητική, ως εκπαιδευτής/γυμναστής τερματοφυλάκων.

Πέρυσι ήταν στο τιμ της ομάδας του Χαλανδρίου, όπως και στον ΑΟΝ Αργυρούπολης στον οποίο συνεχίζει και φέτος.

Ακόμη το καλοκαίρι του 2015 αποχωρώντας από το Χαλάνδρι πήγε στη Δόξα Βύρωνος, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται και στην Ακαδημία του Νίκου Σαργκάνη.

Παράλληλα ασχολείται και με το personal training τερματοφυλάκων, δίνοντας τις πολύτιμες γνώσεις του για μία θέση που στο ποδόσφαιρο θεωρείται καθοριστική.

  • Πηγή: mikriliga.com

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.