ρανταπλαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:
A+ A A-

Εθελοντές αιμοδότες για τη δωρήτρια οργάνων: «Μόνο υπερήφανη μπορεί να είναι η Τριανταφυλλιά στον ουρανό» 

Διαδώστε το άρθρο:

 

«Έχασε τη μάχη με τη ζωή μία ξεχωριστή συμπολίτισσά μας. Τι είναι όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή και την διακρίνει από τους άλλους;

Είναι το γεγονός, ότι με το θάνατό της χαρίζει ζωή σε έξι συνανθρώπους μας, που χρόνια πάλευαν με το θάνατο, και τώρα, χάρη σε αυτή τη μεγαλειώδη πράξη του συγγενικού της περιβάλλοντος, καλημέρισαν τη Ζωή.

Εμείς ως Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης (ΣΕΑΔΟΜ) αισθανόμαστε την ανάγκη να συλλυπηθούμε, πρώτα τα παιδιά της, το σύζυγό της, τη μητέρα της αλλά και όλους τους συγγενείς της, που βρήκαν το κουράγιο μέσα από τον ανείπωτο πόνο τους, να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να χαρίσουν τα όργανά της.

Για το μεγαλείο της ψυχής τους, μόνο υπερήφανη μπορεί να είναι η Τριανταφυλλιά στον ουρανό. Σίγουρα από κει πάνω, αν είχε τη δυνατότητα, θα έστελνε το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται.

Μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να κάνουμε «την επαύριο της Ζωής μας, πάλι Ζωή», όπως είπε ο συμπατριώτης μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, που στην περίπτωση της Τριανταφυλλιάς, έγινε πραγματικότητα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων για το δώρο ζωής που έκανε συμπολίτισσά μας σε 6 συνανθρώπους της.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.