A+ A A-

Tο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου υποστηρίζει το διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegean docs

  • Κατηγορία AGORA
Διαδώστε το άρθρο:

Tο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου υποστηρίζει το διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegean docs, που θα πραγματοποιηθεί 24-29 Σεπτεμβρίου σε 11 νησιά του Αιγαίου, με κύρια βάση τη Λέσβο.


Με καταγωγή και έδρα το Πλωμάρι της Λέσβου όπου και παράγεται από το 1894, το Ούζο Πλωμαρίου δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν σε ένα τόσο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για τον τόπο του, που βοηθά στην προβολή του νησιού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα φιλοξενηθούν στο νησί της Λέσβου βραβευμένοι Έλληνες και ξένοι δημιουργοί ντοκιμαντέρ όπου θα παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό του φεστιβάλ που αναμένεται να αγγίξει τις 45.000 κόσμου, διεκδικώντας ένα από τα 2 βραβεία της διοργάνωσης.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου, ξεκινά το 1894 στο Πλωμάρι της Λέσβου, όπου και παράγεται μέχρι σήμερα, με την ίδια μυστική συνταγή που εμπνεύστηκε ο Ισίδωρος Αρβανίτης. Προϊόν 100% από απόσταξη, παράγεται με παραδοσιακό τρόπο, σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες και από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, όπως ο γλυκάνισος που καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα της Ποτοποιίας στο Λισβόρι της Λέσβου. Το Ούζο Πλωμαρίου διακρίνεται για το ιδιαίτερο άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση. Μάλιστα, το 2015 ο διεθνής οργανισμός αποσταγμάτων World Spirits Award,
απένειμε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου το διπλά χρυσό μετάλλιο
για τη γεύση και την ποιότητά του, που αποτελεί τη μέγιστη διάκριση,
χαρακτηρίζοντας το απόσταγμα ως «world class, extraordinary product».

Περισσότερες πληροφορίες για το Ούζο Πλωμαρίου:
www.facebook.com/ouzoplomari
www.ouzoplomari.gr
www.theworldofouzo.gr

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.