A+ A A-

Αγιασώτης ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ |Ποιοι είναι οι νέοι Αρχηγοί ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ

Διαδώστε το άρθρο:

Νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού ορίστηκε ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος, έως σήμερα ήταν διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού και κατάγεται από την Αγιάσο της Λέσβου




 Ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος κατέχει το αξίωμα εδώ και δύο χρόνια, παραμένει στη θέση του ως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.


Στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ορίστηκε νέος  Αρχηγός ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, που έως  σήμερα ήταν διοικητής του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας

Όσον αφορά στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, νέος Αρχηγός ορίστηκε ο αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο οποίος έως σήμερα ήταν διοικητή.

 

Ο πρώην Δήμαρχος Αγιάσου Παναγιώτης Ψυρούκης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook  για τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ

"Μεγάλη τιμή για την Αγιάσο!!!!!

Νέος Αρχηγός ΓΕΣ ορίστηκε ο Άξιος Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,μέχρι τούδε Διοικητής της Γ΄Στρατιάς.


Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ κατάγεται από την Αγιάσο,είναι γιος του εξαδέλφου μου Παναγιώτη Στεφανή και εγγονός του αείμνηστου ιερέως του Προσκυηνήματος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλκιβιάδη Στεφανή,αδελφού της μητέρας μου.
Πρόκειται για έναν ΑΞΙΟ αξιωματικό,που επάξια κατέλαβε τη θέση αυτή.
Έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Αγιάσο,το 2001,συνόδευσε τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,αείμνηστο Κωστή Στεφανόπουλο που ήταν,προσκεκλημένος του Δήμου Αγιάσου,ως υπασπιστής.

UPDATE -Συγχαρητήρια επιστολή από το Δήμαρχο Λέσβου


Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,

Με την ευκαιρία της επάξιας προαγωγής σας στη θέση του Αρχηγού Γ.Ε.Σ., θα ήθελα να σας εκφράζω περιχαρής τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Στρατό στο ακριτικό μας νησί είναι αποτελεσματική και καρποφόρα και θα ήθελα εκ νέου να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Λέσβου, θα προσφέρει πάντοτε κάθε δυνατή βοήθεια και αλληλεγγύη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας.
Ως Δήμαρχος Λέσβου, εκφράζοντας τους συμπατριώτες μου, τόσο στο νησί όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένα διακεκριμένο τέκνο του  νησιού μας καταλαμβάνει αυτό το ύψιστο αξίωμα.
Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη, υγεία και επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, που είμαι σίγουρος ότι θα επιτελέσετε με υψηλότατη αίσθηση ευθύνης.
                                                             

 

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.