A+ A A-

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων σε 395 τετραμελείς οικογένειες

Διαδώστε το άρθρο:

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου, σε 395 τετραμελείς οικογένειες, δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν στις Δημοτικές Ενότητες- πλην Μυτιλήνης- είναι τα εξής: γάλα εβαπορέ, τοματοπελτέ, όσπρια, ζυμαρικά, σαμπουάν, σαπούνι με θήκη, οδοντόκρεμα, καθαριστικά γενικής χρήσης, ζάχαρη, υγρό πιάτων, είδη ατομικής υγιεινής,  οδοντόβουρτσες, παιδικές πάνες.

Η διανομή για τις δικαιούχες τετραμελής οικογένειες της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19-01- 2017 και την Παρασκευή 20-01- 2017 από τις 8:30 μέχρι τις 12:30, στην ΕΨΥΠΑΛ στον Καρά Τεπέ και περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

Γάλα εβαπορέ, τοματοπελτέ, όσπρια, ζυμαρικά, σαμπουάν, σαπούνι με θήκη, οδοντόκρεμα, καθαριστικά γενικής χρήσης, παιδικές πάνες.

Τα προϊόντα της διανομής είναι υπόλοιπα από προηγούμενη παραλαβή μας.

Επειδή δεν αρκούσαν για όλους επιλέξαμε να δώσουμε περισσότερα είδη στους δικαιούχους των χωριών μας, μιας και οι δικαιούχοι της πόλης της Μυτιλήνης έχουν την δυνατότητα να ενισχύονται και από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που ως γνωστόν βρίσκεται στην πόλη της Μυτιλήνης.

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.