A+ A A-

Διαμαρτυρία του τέως δημάρχου Ερεσού προς Γαληνό: «Σας ευχαριστούμε για το... ενδιαφέρον σας»

Διαδώστε το άρθρο:

 

«Κύριε Δήμαρχε,

Φτάνοντας στο έσχατο σημείο αγανάκτησης, πήρα την πρωτοβουλία, να σας στείλω την ανοιχτή διαμαρτυρία μου, μήπως επιτέλους, σκύψετε πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Ερεσού, που δυστυχώς τους έχετε ξεχάσει, και εγκαταλείψει, αλλά και να δείτε, τι καταστάσεις αντιμετωπίζουμε από τις υπηρεσίες του Δήμου, που σα λόγο ύπαρξης έχουν την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Κύριε Δήμαρχε, μετά από ενέργειες που έγιναν από τον Αγροτικό Σύλλογο Ερεσού, αλλά και από κτηνοτρόφους της περιοχής μας, αλλά και μετά από την έκτακτη κατάσταση που δημιουργήθηκε, εξαιτίας της τελευταίας πλημμύρας ,ήρθαν επιτέλους τα μηχανήματα για να αποκαταστήσουν τη βατότητα των αγροτικών δρόμων. Ανέβηκαν, στις 10 η ώρα το πρωί και στο δρόμο Άγιος Γεώργιος –Τατάρια. Μόλις ξεκίνησαν, ήρθε ένας υπάλληλος του Δήμου, που τον αποκαλούσαν προϊστάμενο(Κόνσολας) και στις 10.45΄ ,έδωσε εντολή στα μηχανήματα, να φύγουν, αφήνοντας το δρόμο, στην κατάσταση που ήταν και πριν.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν, οι κτηνοτρόφοι για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κοπάδια τους ,αλλά και να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, να πληρώσουν ιδιώτη ,ο οποίος με μηχάνημα αποκατέστησε κάπως το δρόμο. Σας κάνουμε δε γνωστό, ότι παρόμοια προβλήματα, αντιμετωπίζουν και άλλοι κτηνοτρόφοι της Ερεσού. 

Κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την Ερεσό.

Όταν εκλεχτήκατε, περάσατε από την Ερεσό, για να ευχαριστήσετε τον κόσμο που σας ψήφισε, μιας και η καταγωγή σας είναι από το χωριό μας. .Έγινε συζήτηση ,σε καφενείο της πλατείας (Λημναίου ).Μας διαβεβαιώσατε, ότι η Ερεσός για το λόγο αυτό θα έχει ειδική μεταχείριση.

Την ειδική μεταχείριση την νιώσαμε. Αγροτική οδοποιία σε άσχημη κατάσταση, έργο΄΄ τέως σινεμά΄΄σε απόλυτη εγκατάλειψη, η Γεωργική Σχολή, έτοιμη να καταρρεύσει. 

Οι δε εκπρόσωποί σας στην περιοχή μας, το μόνο που κάνουν είναι να αυτοϋπερηφανεύονται για το΄΄ανύπαρκτο έργο΄΄ τους και να απειλούν, όποιους διεκδικούν τα δίκαιά τους. 

Αυτά για να μη ξεχνάμε».

 

ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΕΣΟΥ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

Copyright 2016 © lesvosreport.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία © CJ web.